ZITE GOGGLES ÅTERFÖRSÄLJARE

SVMX är återförsäljare för Zite Goggles i Sverige

Vi kan nu med glädje!

Presentera för er att vi har blivit återförsäljare för motocrossmärket Zite goggles ! Vi hoppas ni kommer glädjas av det lika mycket som vi, för nu kommer ni kunna köpa ett av världens bästa & snyggaste motocrossglasögon direkt från oss. För vem vill inte ha snygga kvalité glasögon ute på banan? Det vill vi att ni ska kunna ha och för ett bra pris också !

Vill ni höra om Zite goggles historia ?

2014 så lanserade Zite goggles sina 2.0 glasögonen med en stor framgång, men dom ville ha något ännu bättre. Dom ville ha något nytt på marknaden. Någon som världen inte har sätt tidigare och något som framförallt fångar allas ögon. Efter sex månader av intensiv utveckling så kom deras 8 olika typer av ram, skum och lins kombination, med färgstarka designeidéer i slutet av året 2015 fram till den banbrytande nya Danska skyddsglasögonen. Zite goggles, modell SFX!

Sedan dess har dom fortsatt förbättra sig och idag konkurrerar dom med några av världens största MX Motocrossglasögon varumärken. Och som dom själva säger.  – Ja våra konkurrenter hatar oss, för vi gör det bra. Mycket bra !

-Som vi alla kan se så har dom lagt en stor vikt vid att skapa dom här  SFX glasögonen och vi tror att resultatet är det bästa och coolaste motocrossglasögonen på marknaden till ett pris som alla där ute har råd med.

 

Vill ni veta mer om Zite goggles SFX modeller?
Dom tre modellerna heter Devil, Brave neon och Ice cold

Okej så vi väljer att bryta ner det i tre olika delar och åtminstone försöka göra en kort beskrivning till er.

Ram: SFX-ramen är tillverkad av en mycket stark och ultra flexibelt TPU material som är som en halv ramlös glasögon. Tillverkad med OEM mätningar som gör att dom passar utmärkt i alla sorters kända hjälmvarumärken. Ramen är försedd med extra brett tjugo mm tre skikt ansiktsskum för en maximal komfort. Ventilationen i ramen är dessutom den bästa på marknaden med en 360 graders ventilationsskum runt om glasögonen !

Rem: SFX-remmen är en fyrtio mm bred rem som är försedd med silikon på insidan för att förhindra att den glider på din hjälmen. Zite loggan är en del av deras innovation är också gjord i silikon med “hår” i olika färger, vilket ger en grym färg förändringseffekt beroende på vilken vinkel du ser loggan ifrån. En plastkrok i ändarna av remmarna har dom också gjort för att göra den byt bar på bara några sekunder. Det menas med att du kan ta av bandet och tvätta det separat och du kan anpassa din egen rem / ram / lins färgkombination som den enda Motocrossglasögonen på planeten…

Lins: Zite SFX är verkligen toppmoderna Motocrossglasögon med härdad böjd lins som är inspirerad av Oakley Airbrakes glasögon. Den här typen av lins har en ännu bättre och mer realistisk syn och är mycket säkrare än dom vanliga mjuka/flexibla motocrossglasögonen. Zite SFX’s alla motocrossglasögon levereras med spegelbelagd lins som filtrerar bort störande ljus från ögonenm till exempel ultraviolett ljus. Plus att linsen har en spegelbeläggning som skyddar mot repor!

Zite goggles SFX motocrossglasögon är CE EN174 och ISO9001 certifierade för din egen säkerhet

Här är Tear-off 50 pack till Site SFX modellerna 

vv