Putoline

Visar 1–32 av 48 resultat

Om Putoline

Här hittar ni hela Putoline sortiment av oljor och smörjmedel till din Motocross och Enduro motorcykel. Vi har alltifrån motoroljor, växellådsoljor till luftfilteroljor, kedjesmörjmedel och bromsvätskor. Putoline Oil levererar endast produkter för motorcyklar. Det har dom gjort sen starten 1970 och det gör Putoline helt unika. Putoline har nu världens största sortiment av smörjmedel för Motocross och underhållsprodukter.

Läs med om Putoline historia

Historia

Putoline grundades 1970 av Jan Put som gav företaget namnet Putoline Oil. Vid denna tidpunk bestod sortimentet av smörjmedel för cyklar och mopeder. Jan hade dock en passion för Motocross och sortimentet utökades snabbt till att omfatta specifika produkter för Motocross och Enduro hojar. Putoline Oil växer till att bli ett hushållsnamn på kort tid.

Putoline Oil är internationell i början av 1980-talet och exportverksamheten är en given. Under åren som följer expanderar produktsortimentet kontinuerligt och listan över exportländer växer stadigt. Putoline Oil har nu världens största sortiment av smörjmedel för motocross och underhållsprodukter och dess produkter exporteras till nästan 40 länder!

Erfarenhet och utveckling

Putoline har fått en enorm mängd erfarenhet genom åren, delvis på kretsen. Denna erfarenhet och den forskning som Putoline har genomfört säkerställer att dom kan leverera produkter med ett utmärkt pris och kvalitetsförhållande. Tillverkning av Putolines egna produkter garanterar dessutom en jämn hög kvalitet.

Som oberoende tillverkare kan Putoline snabbt svara på marknadsutvecklingen. Putoline följer tekniska trender noga. Introduktionen av den nya revolutionerande N-TECH® additive-tekniken i motorcykelvärlden är ett utmärkt exempel på detta. Putoline utvecklas ständigt och drivs alltid av teknik!

Vi använder cookies för att få den här webbplatsen att fungera samt för att anpassa och analysera din surfing. Vi delar också data med våra annonspartner.