SVMX HELPING HAND

Svmx helping hand, däckjärn svensktillverkad motocrossverktyg

Svensktillverkade Helping hand, Däckjärn

Vi har nu tagit fram våra egna Svmx helping hand, Däckjärn verktyg som ni kan beställa hem från butiken. Däckjärnet är tillverkat i 3 millimeter rostfritt stål och efteråt har vi ytbehandlat det med elpolering så det blir en snygg kromad yta. Självklart har vi tillverkat alla här i Sverige för en lovad hög kvalité! Ni behöver inte oroa er för att den ska rosta när den ligger i er verktygslåda, vi kan utlova en hög kvalité på våra svensktillverkade produkter.

Det är en smidig och enkel produkt som ni kommer att älska. Vi anser att verktyget borde ligga i varje förares/mekanikers verktygslåda då helping hand däckjärnet förenklar däckbyten avsevärt mycket. Nu slipper du ha kvar ett däckjärn i ena änden och försöka hålla koll på samtidigt som du kränger på däcket i motsatt riktning. Du sätter bara däckjärnet på plats i början sen har du båda händerna fria och kan kränga på däcket utan att behöva hålla koll på att andra änden ska glider upp.

Pengarna tillbaka garanti

-Vi garanterar att den här produkten kommer göra nytta och om den mot förmodan skulle gå sönder? Ja då får ni alla pengar tillbaka eller så skickar vi en helt ny Helping hand, Däckjärn till er utan några extra kostnader. Du kontaktar bara Svmx kundtjänst så har vi allt ordnat åt dig till nästa dag.

Ni hitta Svmx Helping hand, Däckjärn i vår butik eller så klickar du vidare på den här direktlänken. Produkten kostar bara 149kr

 

Ni har väl inte missat våran Svmx däckkrängare / däckmaskin ? Här har ni en direktlänk till produkten som också är ett tillbehör till er som kränger däck ute på banan. Lägg hjulet på en ställning istället så det blir stabilt och säkert när ni måste byta däcken snabbt. Finns även en ställning till så ni kan använda den i garaget.
Läs mer här.

vv